Ştiri


«Toate ştirile

Detalii etapa 4 - Test online de pregătire pentru olimpiada de matematică ViitoriOlimpici.ro

Data: 8 ianuarie 2024  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  4 comentarii

Continuăm înscrierile pentru primele etape ale concursului Viitori Olimpici. Dorim ca la concursul Viitori Olimpici să participe cât mai mulți elevi pentru a se pregăti pentru olimpiadă și pentru a-și testa cunoștințele.

De aceea, termenul până la care se pot trimite rezolvări pentru primele trei etape a fost prelungit până la începutul lunii februarie. Astfel șansele de a vă califica în tabăra de matematică se mențin.

Testul online va putea fi susținut pe platforma concursuri.viitoriolimpici.ro în data de 13 ianuarie, ora 15:00. Chiar și elevii care încă nu au participat la primele etape pot da testul, putând să rezolve problemele primelor 3 etape după test, până în 4 februarie.

Testul este recomandat pentru toți elevii care doresc să își verifice nivelul înainte de olimpiada de matematică.

Vom afișa pe site-ul viitoriolimpici.ro rezultatele testului online pe data de 4 februarie, doar pentru participanții la concurs.

Nu uitați că elevii care obțin cele mai bune rezultate la concurs pot beneficia de un premiu consistent – pot participa în mod GRATUIT la tabăra de matematică organizată de SSMR și Intuitext.

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

4 comentarii:

  • Petru-Şerban Stoian - 2 februarie 2024
    Nici prin cap nu ne-a dat ca pentru susținerea etapei on line ar fi trebuit sa accesam Etapa 4, si apoi pdf-ul intitulat "Material de pregatire". Normal ar fi fost sa apară intr-un loc vizibil și corect intitulat, adică "Test on-line"
  • Gabriel Ilinca - 20 ianuarie 2024
    Pe 8 ianuarie puneti anunt ca pe 13 ianuarie veti avea o etapa online?? FOARTE URAT.
    La fel la GM cand puneti termene limite aleatorii, haotice, desi matematicienii sunt obisnuiti cu descoperirea unor reguli.. asa cum si in Univers exista reguli nescrise care pot fi descoperite cu ajutorul matematicii... ce faceti voi e antimatematica.
  • Eric Besliu - 14 ianuarie 2024
    Nu mi se pare normal sa puneți un anunț atât de important, într-un colt minuscul al site-ului, in opinia mea trebuia sa fie scris mai mare pentru ca toți elevii sa poată observa. Din cauza acestei prostii, nu am știut ca etapa 4 se tine online, deci nu am dat testul pentru ca nu am știut, sincer sa fie asta mi se pare cel mai stupid lucru, un singur lucru știți sa faceți, Reclama!!! Inloc sa subliniati lucrurile importante pentru concurs, pe acestea le faceți minuscule doar ca să apară cât tot ecranul, SPONSORII VOSTRI!!! Sunt chiar foarte nervos de aceasta mizerie de platforma, și nu cred ca voi mai participa în alți ani, sper sa va înecați cu banii pe care ii primiți în urma reclamelor, vouă nu va pasa dacă noi devenim olimpici sau nu, ci pe voi va interesează doar sa câștigați bani pe urma reclamelor. Inloc de Viitori Olimpici ar trebui sa se numească Fa-ti nervi cu carul!!!!!????????????
  • - 13 ianuarie 2024
    Si cum putem intra?