Ştiri


«Toate ştirile

A doua simulare pentru etapa a doua a ON GM

Data: 18 martie 2021  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Vă mulțumim pentru participarea într-un număr așa de mare la simularea de luni seară!

Ne-ați ajutat foarte mult, am notat problemele pe care le-ați întâmpinat și încercăm să le rezolvăm.
Sperăm că această simulare v-a ajutat și pe voi să vă obișnuiți cu platforma.

Vă invităm la o a doua simulare joi, 18 martie, ora 19:00.

accesați simularea la link-ul olimpiada.viitoriolimpici.ro

Vom pune alte teste, ca să aveți un antrenament potrivit pentru a doua etapă a olimpiadei.

La simularea de joi, 18 martie vor fi înscriși toti elevii care au cont activ creat înainte de ora 16:00, 18 martie, joi.

 ATENȚIE! Pentru participarea la ON GM trebuie să îți creezi cont aici: olimpiada.viitoriolimpici.ro. Contul de pe site-ul viitoriolimpici.ro se poate folosi la olimpiadă.

 

 

Te rugăm ca până la examen să te autentifici în platformă zilnic, de mai multe ori, și să îți salvezi datele de conectare. Dacă întâmpini probleme, anuntă-l pe profesorul tău sau trimite-ne email la suport@viitoriolimpici.ro

Soluții pentru problemele identificate în urma simulării din 15 martie

1. Nu reușesc să mă autentific în platformă, primesc mesajul că utilizatorul sau parola sunt greșite.

Verifică emailul și parola. Dacă problema persistă, există posibilitatea ca atunci când ți-ai făcut contul să fi folosit butonul Continuă cu Google. Dacă este așa, trebuie să folosești același buton și la urmatoarele autentificări. Platforma folosește contul de Google care nu necesită parolă.

2. Mă autentific în platformă dar imediat apare un ecran negru.

Cea mai rapidă soluție este să folosești alt browser sau deschide în mod incognito în același browser. Ne ajută dacă ne trimiți email cu versiunea ta de browser pe care a apărut ecranul negru la adresa suport@viitoriolimpici.ro.

3. Mă autentific în platformă dar nu găsesc niciun test în pagina Testele mele, deși am fost anunțat și am verificat cu maxim 2 ore înainte de ora testului.

Dacă nu gasești niciun test în pagina Testele mele, este posibil să îți fi creat 2 conturi în platformă și ești logat cu cel inactiv. Verifică cu profesorul tău și folosește contul activ. Dacă problema persistă, te rugăm să ne anunți prin email la adresa suport@viitoriolimpici.ro.

 

Mult succes!

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.