Ştiri


«Toate ştirile

Simpozionul de referate și comunicări științifice ale elevilor și profesorilor din învățământul liceal „Chimia – prieten sau dușman?!”

Data: 13 mai 2016  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Facultatea de Chimie a Universităţii din Bucureşti organizează în data de 21 mai 2016, începând cu ora 9.00, faza națională a Simpozionului de referate și comunicări științifice ale elevilor și profesorilor din învățământul liceal „Chimia – prieten sau dușman?!”.

Simpozionul se adresează elevilor din învățământul liceal și are ca obiective stimularea creativității, educarea gândirii stiințifice și a lucrului în echipă, dezvoltarea abilităților de comunicare și a spiritului de competiție în cercetarea științifică din domeniul chimiei.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment se desfășoară și o secțiune de comunicări științifice adresată profesorilor din învățământul preuniversitar.

Aflată la a X-a ediție, această prestigioasă manifestare științifică se desfășoară sub egida Ministerului Educației Naţionale și Cercetării Științifice, în colaborare cu Rectoratul Universității din București, Societatea de Chimie din Romania și cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.