Ştiri


«Toate ştirile

Tu ce faci la Școala Altfel? Noi te așteptăm la Dino Parc

Data: 29 martie 2016

Te-ai gândit că cea mai bună ocazie de a învăţa lucruri noi este Şcoală Altfel? Poţi să îţi duci copilul în natură să experimenteze locuri noi şi să înveţe cu ajutorul educaţiei nonformale nenumărate lucruri.

O destinaţie ideală de aventură în aer liber este Dino Parc, situat în Râşnov. Are o suprafaţă totală de 1,6 hectare pe care veţi găsi 46 de dinozauri atestaţi ştiinţific conform ultimelor descoperiri paleontologice şi un vulcan realizat pe baza unei colaborări cu experţi de la Hollywood. Acesta are o placă pe care sunt simulate la intervale regulate de timp cutremure similare celor din erupţiile adevărate ale vulcanilor.

Experienţa unică vă este garantată la Dino Parc prin activităţile diverse pregătite special pentru vizitatori. Împreună cu cel mic veţi avea de urmat un traseu interactiv care conţine atât lumini, cât şi sunete. Acest traseu vă va ajuta să descoperiţi dinozaurii în ordinea evoluţiei lor într-un mod cât mai atractiv şi nu doar din cărţi ori imagini.

Aventura va continua la Dino Parc pe tot parcursul vizitei pentru că aventura este atracţia principală oferită de traseele diverse, iar atelierele de pictură, sculptură, desen desfăşurate în căsuţele din arbori vor pune în valoare calităţile artistice ale celor mici.

Dacă doreşti să te relaxezi, copilul tău va putea să se joace în locurile special amenajate, iar dacă vrei totuşi că distracţia să continue, cei de la Dino Parc au două cinematografe, iar unul dintre acestea este 9D. Dacă îl veţi încerca veţi avea parte de o experienţă unică, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor, ci şi călătoria în interiorul acestora, printre decorurile şi personajele acţiunii.

La Dino Parc există implementată o tehnologie interactivă cu holograme şi touchscreen, iar în curând, vor fi adăugate noi trasee de aventură, scene de luptă între dinozauri şi multe alte surprize.

Vei avea parte de o experienţă unică pe care o vei petrece în mijlocul naturii, înconjurat de verdeaţă şi de o atmosfera ce te trimte cu 220 de milioane de ani în urmă datorită dinozaurilor construiţi în mărime naturală, din fibră de sticlă şi răşini speciale care le asigură o durată de viaţă de 50 de ani. 

Dino Parc a fost recomandat anul trecut de Ministerul Educaţiei, de aceea copilul tău va fi foarte fericit în urmă experienţei din lumea dinozaurilor din Râşnov.

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Imagine Dino Parc

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.