Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 4 în tabăra GM VOL

Data: 24 august 2023  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  1 comentariu

Tabăra Gazeta matematică și ViitoriOlimpiciro a ajuns la ziua cu numărul patru.
Elevii au susținut astăzi, de la ora 10:00, proba orală, în cadrul căreia au extras rând pe rând bilețele cu subiecte.
Rezultatele probei orale și totodată clasamentul final vor fi comunicate vineri, la Festivitatea de premiere.
După finalizarea probei orale, elevii s-au delectat jucând tenis de masă, cu sprijinul sponsorilor noștri de la Clubul Sportiv Voința din Câmpulung.
Aceasta a fost ultima zi cu vizite la muzee pentru viitorii olimpici, care au putut descoperi istoria orașului Câmpulung Muscel.
A fost desemnat și campionul la șah, după dueluri strânse ale micilor genii, care și-au demonstrat cu desăvârșire priceperea pe parcursul a două zile consecutive.
Tot astăzi, copiii au avut oportunitatea să participe la jocurile din poieniță și la campionatul de fotbal, activități antrenante în aer liber.
Seara a venit cu o nouă petrecere cu muzică și dans în incinta Liceului Sportiv, acolo unde sunt cazați elevii tuturor claselor de la a IV-a până la a XII-a.

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Comentariu:

  • Maria Trandafir - 30 august 2023
    Final de poveste!! Și ce poveste frumoasă ați scris! Ar trebui sa faceți o pagina cu impresii ale copiilor din tabăra și , poate, stârnim curiozitatea și altor elevi pentru a se înscrie în acest concurs. Căci tare frumos a fost și mai vrem și anul viitor! Profesori minunați și prieteni faini, va mulțumesc!