Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 2 în tabăra GM VOL

Data: 22 august 2023

Tabăra Gazeta Matematică ViitoriOlimpici.ro își continuă parcursul. În cea de-a doua zi, elevii au avut parte de lecții de pregătire, susținute de către profesorii.

Ei au fost așteptați în sălile de clasă din cadrul Colegiului Național Dinicu Golescu, începând cu ora 10:00. După ora prânzului, copiii dornici să facă sport, s-au relaxat jucând tenis de masă.

De la ora 15:00, s-a dat startul vizitării obiectivelor turistice importante din orașul Câmpulung Muscel, respectiv Biserica Bărăția, Muzeul de Etnografie și Mănăstirea Negru Vodă.

Aventura nu s-a oprit aici pentru viitorii olimpici, care s-au distrat participând la jocurile din poieniță, în curtea Liceului Sportiv. Aici, ei s-au bucurat de premii interesante, în funcție de punctajele obținute.

De asemenea, copiii au primit cu entuziasm vestea că pot participa la competițiile de fotbal și de baschet, având ocazia să își arate abilitățile sportive.

Ziua s-a încheiat pentru copiii din tabără cu o sesiune de jocuri de societate, care i-a ajutat să se împrietenească, să gândească strategii și să își dezvolte spiritul de echipă.

   

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.