Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 1 în tabăra GM VOL

Data: 22 august 2023  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

După o perioadă de desfășurare online, Tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro revine la Câmpulung, în perioada 21 -26 august.

În tabără se desfășoară  etapa finală a concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, ajuns la ediția cu numărul 14. Etapa finală constă în susținerea unei probe scrise și a unei probe orale.

În tabără participă aproximativ 80 de elevi din întreaga țară, având nivel de studiu de la clasa a IV-a până la clasa a XII-a, alături de 8 profesori însoțitori, 24 de profesori de specialitate pentru susținerea activităților de matematică și 7 organizatori, responsabili cu logistica și activitățile recreative.

În prima zi de tabără, elevii au fost întâmpinați de către primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, care le-a urat acestora succes în cadrul Festivității de deschidere.

Ca de obicei, domnul profesor Ion Cicu, unul dintre inițiatorii concursului, alături de domnul profesor Cătălin Gherghe, prodecan al Facultății de Matematică și Informatică, au vorbit în fața mulțimii.

Pe lângă lecțiile de pregătire și probele propriu-zise ale concursului, copiii prezenți în tabără vor avea parte de activități recreative, care să le dezvolte imaginația și spiritul de echipă: competiții sportive, jocuri, ateliere de artă, vizite la muzee.

Vineri, în cea de-a cincea zi de desfășurare a taberei, elevii se vor bucura și de premii, pe măsura performanțelor obținute, la Festivitatea de premiere de la C. N. Dinicu Golescu. 

 

 

 imaginea 1 imaginea 2

imaginea 3

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.