Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

În atenția participanților la a XIV-a ediție a taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro și a părinților

Data: 12 august 2023  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  2 comentarii

Tabăra Concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro se va desfășura la Câmpulung Muscel, județul Argeș, în perioada 21 - 26 august 2023. Tabăra începe luni cu festivitatea de deschidere și masa de seară și se încheie sâmbătă, după masa de prânz.

Primirea participanților se face la Liceul cu program sportiv, între orele 15:00 - 17:00. La primire, copiii vor primi tricourile, ecusoanele, indicațiile privind profesorul însoțitor și spațiile de cazare. Vă rugăm să încercați să respectați programul.

Cazarea copiilor și a profesorilor însoțitori este asigurată în cadrul căminului Liceului sportiv. Camerele sunt cu 4-6 paturi și toalete comune pe fiecare etaj. 

 Adresa: Liceul Național cu Program de Atletism, Strada Negru Vodă 185, Câmpulung Muscel, județ Argeș, telefon 0248 510 870, site web https://www.liceulsportivcampulung.ro/ 

 
La sosire vor fi afișate detalii despre activitățile de relaxare și concursurile din perioada taberei.
 
Masa va fi asigurată în regim de catering, produsele fiind livrate la centrul de cazare, de Restaurantul Ciobănașu din Câmpulung. Restaurantul Ciobănașu va stabili meniul împreună cu un specialist nutriționist.
 
Vă rugăm, în cazul în care aveți nevoie de o alimentație specială, să ne trimiteți un email detaliat pe adresa suport@viitoriolimpici.ro, pentru a putea comunica în timp util furnizorului.
Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

2 comentarii:

  • Admin Admin VO - 14 august 2023
    Gasiti aici documentele necesare la sosirea in tabara https://www.viitoriolimpici.ro/article/tabara/id/629
  • Tudor Andrei Gombos - 13 august 2023
    Bună ziua!Ce documente sunt necesare la sosirea în tabără?Mulțumesc!