Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Joi - A patra zi a Taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro

Data: 18 august 2017  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Dacă ieri elevii aflați la Câmpulung Muscel în Tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro au susținut proba scrisă din cadrul concursului și s-au bucurat la finalul zilei de un foc de tabără impresionant, cea de a patra zi a evenimentului vine cu noi surprize și provocări.

În prima parte a zilei elevii vor susține cea de a doua probă din cadrul concursului, proba orală. După ce emoțiile examenului vor fi trecut, micii matematicieni își vor demonstra și alte abilități în cadrul unor activități recreative pregătite special de către organizatori.

Așadar, în cea de a doua parte a zilei, elevii vor participa la concursuri sportive – fotbal și baschet – susținute la Colegiul Național Dinicu Golescu, precum și la Campionatul de tenis de masă de la Sala Pristavu.

După workshop-ul de programare unde vor descoperi noi valențe ale științei calculatoarelor, copiii se vor relaxa în cadrul a trei ateliere inedite: de muzică, de artă și de dezvoltare personală – Public Speaking.

Astfel, organizatorii își doresc să le ofere copiilor o experiență educațională rotundă, care să cuprindă domenii diferite de cunoaștere: științifice, artistice, sportive.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.