Ştiri


«Toate ştirile

Concursul Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro editia a XII-a

Data: 6 octombrie 2020  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  1 comentariu

            Pentru că v-am obișnuit deja ca în această perioadă să fiți concurenți ai primei etape, stim că întrebarea pe care o aveți toți este: Când începe această primă etapă?  Am decis să amânăm începrea concursului la o dată pe care o vom anunța.    

            Să vă spunem de ce aceasta este o veste bună! Anul acesta a adus deja schimbări în cadrul concursului și, mai ales, a taberei nostre de matematică. Pentru că Etapa Finală online a fost o experiența foarte valoroasă care ne-a arătat ce a fost util, dar și ce trebuie modificat, am decis să ne adaptăm vremurilor actuale și să rescriem platforma viitoriolimpici.ro.

 

            Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă invităm să fiți parte a acestei schimbări! Ne puteți ajuta cu idei despre cum v-ați dori să se schimbe platforma, astfel încât să o adaptăm nevoilor voastre. Așteptăm să ne scrieți la adresa de e-mail: suport@viitoriolimpici.ro.  

Cu entuziasm și optimism,

Echipa viitoriolimpici.ro

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Comentariu:

 • andrei mocănescu - 17 octombrie 2020
  "Când începe această primă etapă? Am decis să amânăm începrea concursului la o dată pe care o vom anunța."

  A spus-o deja altcineva, mult mai inspirat si cu mult timp in urma: “Industria română este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire”

  O initiativa frumoasa care inteleg ca s-a inchis aici. Poate va aparea in alt format. Poate. Daca veti schimba cate ceva. In orice caz la departamentul de Relatii Publice.

  O zi buna,
  Mihai Stoian