Ştiri


«Toate ştirile

UPDATE-ATENȚIE! Soluții la problemele din Gazeta Matematică nr. 6, 7, 8, 9

Data: 14 noiembrie 2019  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  4 comentarii

UPDATE-ATENȚIE! Soluțiile la problemele din Gazeta Matematică nr. 6, 7, 8, 9 trebuie expediate pînă la 2 decembrie 2019 (data poștei).

Mult succes!

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

4 comentarii:

  • Vlad Teodor Chiritescu - 28 noiembrie 2019
    Buna ziua!
    Numele meu este Vlad si sunt elev in clasa a V-a. As vrea sa trimit solutii pentru problemele propuse in GM nr 6-7-8 dar nu imi este clar daca trebuie sa fie problemele pt clasa a IV sau pentru clasa a V-a. Eu am inteles din regulamentul concursului ca pot sa trimit rezolvarile pt problemele clasei a IV, datorita urmatoarei fraze: "Borderoul trebuie sa corespunda clasei in care este inscris elevul la 10 septembrie 2019 (inclusiv borderoul corespunzator GMB 6-7-8/2019, problemele selectate corespunzand nivelului de cunostinte din clasa anterioara)." Eu de abia am inceput clasa a V-a , deci nu am cum sa rezolv problemele de a V-a propuse cu 5 luni in urma.
    Este corecta intelegerea mea ?
    Va multumesc mult,
    Vlad Chiritescu
  • Adriana Renata Smolik - 19 noiembrie 2019
    Multumesc!
  • Admin Admin VO - 19 noiembrie 2019
    @Adriana Renata Smolik: Buna ziua!
    Conform regulamentului concursului, din Gazeta Matematica se vor trimite solutii pentru clasa la care este inscris copilul. In acest caz, pentru clasa a VI-a. Succes!
  • Adriana Renata Smolik - 17 noiembrie 2019
    Ptr nr 6-7-8 se trimit solutiile ptr clasa pe care am inceput-o in sept sau ptr clasa anterioara? (ex. daca sunt acum cls 6, ptr ce clasa trimit solutiile la nr 6-7-8?) multumesc!