Ştiri


«Toate ştirile

Concursul Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro - ediția a X-a

Data: 28 septembrie 2018  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Încurajați viitoarele generații de olimpici la matematică înscriind elevii pasionați de matematică la concursul Gazeta Matematică și Viitori Olimpici. Concursul Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, ajuns la ediția a X-a, este un concurs național avizat de MEN, organizat de Societatea de Științe Matematice din România în parteneriat cu Intuitext.

Concursul se desfăsoară din octombrie 2018 până în mai 2019, constă în 7 etape online (pe site-ul ViitoriOlimpici.ro) și în probleme selectate din Gazeta Matematică, ale căror rezolvări vor fi trimise de către copii prin poștă, la redacția Gazetei.

Cum se pot înscrie copiii la concurs

Pentru înscrierea la concurs, este nevoie ca elevii să își creeze cont pe site-ul ViitoriOlimpici.ro, accesând secțiunea “Intră în concurs”.  Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul ViitoriOlimpici.ro, aici și pe site-ul Societății de Științe Matematice din România.

Tabăra Gazeta Matematică și Viitori Olimpici

Concursul  se finalizează cu o tabără gratuită pentru 180 de elevi din clasele IV-XII. Tabăra Gazeta Matematică și Viitori Olimpici aduce împreună elevii cu cele mai bune rezultate la concurs și unii dintre cei mai buni profesori de matematică din țară. Se desfășoară la Câmpulung Muscel, în perioada 19-24 august 2019.

Puteți vedea cum au arătat edițiile trecute ale taberei  aici .

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.