Ştiri


«Toate ştirile

ExamenulTău.ro – învățare eficientă, elevi fericiți

Data: 22 noiembrie 2016  |  Autor: Echipa ExamenulTău.ro

Preocupaţi atât de viitorul, cât şi de fericirea copiilor lor, parinții se tem ca aceştia să nu privească şcoala cu teamă, nu vor să dezvolte anxietate de performanţă şi speră ca în viitor curiozitatea, iniţiativa şi spiritul critic al copiilor lor să nu fie înnăbuşite de un sistem învechit.

Din fericire, de câţiva ani încoace educaţia din România a permis pătrunderea unor metode alternative de studiu, special create pentru noua generaţie de copii digitali.

INTUITEXT creează ExamenulTău.ro

Intuitext, compania de produse educaţionale din cadrul Softwin Group, a înţeles noul context în care cresc, se dezvoltă şi învaţă elevii de astăzi, aşa că a creat un produs deosebit, în acord cu dorinţele şi nevoile lor.

ExamenulTău, de pildă, este o platformă de învăţare destinată copiilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, care vor să se pregătească la limba română şi matematică atât pentru temele zilnice, cât şi pentru teze sau Evaluarea Naţională.

ExamenulTău.ro nu este un site, ci un produs online, pe care elevii îl pot accesa după achiziţionarea unei licenţe:

Licență valabilă pentru un an școlar

  • Matematică - 248,9 lei
  • Matematică și Limba Română - 399 lei (pret redus cu 20% din totalul de 498,8 lei)
  • Limba Română - 248,9 lei

Licență valabilă pentru doi ani școlari

  • Matematică - 399 lei
  • Matematică și Limba Română - 798 lei
  • Limba Română - 399 lei

După ce au ales tipul de licenţă în funcţie de nevoile lor, elevii se autentifică cu datele corespunzătoare şi pot accesa tot ce le oferă acest produs inovator: probleme rezolvate în paşi, filme de predare, exerciţii și teste, toate în conformitate cu programa şcolară. Astfel, copiii îşi pot verifica cunoştinţele, învaţă, exersează, descoperă cum se rezolva anumite probleme şi se pregătesc fie pentru teme și teze, fie pentru Evaluarea Naţională de la finalul clasei a VIII-a. În plus, părinţii vor afla ce ştiu copiii lor, ce noţiuni nu stăpânesc sau cât mai au de învăţat, conform programei de Evaluare Naţională.

Citește continuarea aici.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.