Ştiri


«Toate ştirile

Cum îi ajută ExamenulTau pe copii să-și împrospăteze cunoștințele înainte de începerea școlii

Data: 23 august 2016


Părinților îngrijorați că începerea școlii va relua șirul serilor în care temele copiilor vor încununa zile solicitante la serviciu, noi, cei de la ExamenulTau, le arătăm cum se vor pregăti elevii pentru școală și cum vor avea zilnic cele mai bune rezultate!

Uneori, părinților le poate fi destul de greu să țină pasul cu toate responsabilitățile din viața lor. Din fericire, cel puțin în ceea ce privește temele copiilor, vestea bună vine din partea echipei ExamenulTau (platformă online creată de Intuitext, compania de software educațional ce are în portofoliu și alte comunități online dedicate educației: www.suntparinte.ro , www.didactic.ro , www.olimpiade.ro , www.viitoriolimpici.ro , www.admitereliceu.ro).
ExamenulTau este un produs educațional online dedicat copiilor din clasele a VII-a și a VIII-a care îi ajută pe elevi la Matematică și Limba Română atât în efectuarea temelor zilnice, la recapitulări, învățarea anumitor noțiuni, cât și în pregătirea temeinică a tezelor sau a Evaluării Naționale la finalul clasei a VIII-a.
La Limba Română, materia este structurată astfel încât copilului să îi fie cât mai ușor să folosească această platformă și acoperă toate domeniile studiate la clasă: lexic, teorie literară, morfologie, sintaxa propoziției sau sintaxa frazei.
În ceea ce privește Matematica, în cadrul platformei ExamenulTau, elevul va regăsi toate conținuturile programei pentru Evaluarea Națională, iar capitolele au fost, de asemenea, organizate pentru o utilizare cât mai ușoară și eficientă. Copilul se poate testa pe noțiuni și capitole, află ce nu știe, învață cu ajutorul filmelor de predare, exersează, descoperă cum se rezolvă problemele cu ajutorul secțiunii Probleme rezolvate în pași.

Descoperă aici alte beneficii ale acestei platforme.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.