Ştiri


«Toate ştirile

Toamnă plină de distracție cu fotografii și jocuri creative

Data: 14 octombrie 2014

A sosit toamna, a început și școala! Pentru copii, luna septembrie reprezintă un tablou frumos al unui nou început, în care vor porni optimiști cu ghiozdănelul în spate, în fiecare dimineață, spre a cunoaște din tainele lumii.

HP

 Începerea școlii este privită de către părinți ca o adevărată provocare. În fiecare început de toamnă părinții sunt obișnuiți și adesea chinuiți de gândul că vor trebui să aloce și să investească sume consistente de bani, astfel încât școlarii să pășească în primul an plini de elan. 

 Pentru ca cei mici să își intre ușor în ritm, începutul școlii este întotdeauna interesant, pentru că își ia startul cu tot felul de exerciții creative, menite să le dezvolte imaginația și să-i pregătească pentru lecțiile și testele care vor avea loc la sfârșit de semestru. Acum, copiii sunt în plin sezon de adaptare, în care își exersează creativitatea și se distrează de minune atât acasă, cât și la școală. 

 În această perioadă, cu temperaturi mai scăzute și hăinuțe mai groase, copiii vor ieși mai rar să se joace în aer liber și vor prefera să stea în casă, să se joace la calculator, să citească sau să primească vizite. Tocmai pentru faptul că este perioda în care timpul petrecut acasă va fi mai mult, copiii vor avea ocazia de a-și dezvolta imaginația cu jocuri creative și amuzante potrivite vârstei lor. 

 Toamna această, HP s-a gândit să facă din timpul petrecut acasă un lucru de care să profite la maxim și elevii mai mari, precum și cei mai mici. În felul acesta copiii se vor putea juca jocuri distractive și inteligente, iar părinții vor putea avea parte de cele mai bune instantanee cu prietenii și familia direct în parc. 

 Așadar, pentru ca sumele cheltuite în acest început de toamnă să fie mai suportabile pentru voi, dragi părinți, încurajați-i pe școlărei să se joace, și să profite de ocazia de a câștiga una dintre cele trei imprimante puse în joc de către HP. 

 Prin urmare, intrați pe www.didactic.ro/concurs-hp  sau încurajați-i să între chiar ei în secțiunea potrivită vârstei (preșcolar, primar, gimnazial) și intrați în cursă pentru o imprimantă oferită de HP. Acolo, cei mici vor juca jocuri distractive, iar după terminarea jocurilor vor avea ocazia de a se înscrie în competiția pentru câștigarea unei imprimante (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO  : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei), cu ajutorul căreia să-și exerseze creativitatea acasă, iar voi să surprindeți momentele prețioase din familie, creându-va un panou de perete pe care să agățați poze. În plus, vă veți  permite să imprimați de două ori mai multe pagini la același preț, întrucât costurile cartușelor sunt foarte accesibile, putând imprima până la 360 de pagini. De acum înainte, nu veți mai avea niciun motiv pentru a lasă goale ramele foto.

 

Advertisement

Advertisement

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.