Ştiri


«Toate ştirile

Din vară ne pregătim pentru şcoală!

Data: 1 august 2013  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro


În această vară The Light Cinema vă invită la film şi vă pregăteşte din timp ghiozdanul de rechizite pentru începerea noului an şcolar.

În perioada 5 iulie – 1 septembrie The Light Cinema vă invită să vizionaţi cele trei filme de animaţii ale verii: Sunt un mic ticălos 2 -3D, Turbo -3D şi Strumpfii 2- 3D şi să participaţi la tombola care vă poate aduce la sfârşitul verii unul din cele 3 vouchere pe care le puteţi folosi pentru achiziţionarea de rechizite şi materiale şcolare pentru cei mici.
Campania se adresează tuturor clienţilor The Light Cinema care achiziţionează câte un bilet la cele 3 filme (Sunt un mic ticălos 2 – 3D, Turbo 3D şi Strumpfii 2 3D) participante în campanie în zilele de joi până duminică.

La achiziţionarea unui bilet la unul din cele 3 filme în perioada campaniei, clienţii vor primi un talon de tombolă care se va ştampila de fiecare dată când aceştia vor veni să vadă una din cele 3 animaţii, iar împreună cu bonurile fiscale ce fac dovada vizionării celor 3 filme talonul va fi introdus în urna ce se va găsi în incinta The Light Cinema începând din 23 august.

Pe 2 septembrie, prin tragere la sorţi 3 fericiţi câştigători vor putea pleca acasă cu unul din cele 3 vouchere în valoare de 500 lei, 800 lei şi 1000 lei.


Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat în incinta cinematografului şi online:

Regulamentul campaniei Din vară ne pregătim pentru şcoală



Cele trei filme de animaţie participante la campanie sunt mult aşteptate atât de către cei mici cât şi de către cei mari şi vor face weekend-urile de vară petrecute în familie mult mai frumoase şi mai vesele.

Sunt un mic ticălos 2 – 3D – Premieră în 5 Iulie
Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

Turbo 3D - Premieră în 2 August
Ryan Reynolds îşi împrumută vocea unui melc de grădină banal care visează să devină cel mai rapid melc din lume! Şi acum are şansa! Pentru că un accident ciudat îi dă o viteză incredibilă şi-l ajută să-şi transforme visul în realitate.

Strumpfii 2 – 3 D - Premieră în 23 August
Aventurile strumfilor continuă pentru că Gargamel nu se lasă cu una cu două. De data aceasta cheamă forţele întunericului şi îi creează pe... Naughties - nişte fiinţe ce seamănă cu ştrumfii, doar că sunt rele şi distrugătoare.


The Light Cinema - Liberty Center - Bucureşti
Şoseaua Progresului 151-171 LA 10 MINUTE DE PIAŢA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITĂ
PENTRU REZERVĂRI ŞI INFO:
021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226 / 0737 026 227 info@lightcinemas.ro www.lightcinemas.ro; www.facebook.com/TheLightCinema

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.