Ştiri


«Toate ştirile

Seminar "Metodica rezolvării problemelor de matematică", 29 iulie - 2 august 2013, Bușteni

Data: 26 iunie 2013  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Dragi profesori,

 

În perioada 29 iulie – 2 august 2013, Societatea de Științe Matematice din România (SSMR) organizează seminarul de Metodica rezolvării problemelor de matematică, în cadrul proiectului "Educația Matematica Altfel", finanțat de Fundația Româno – Americană.
 
Înscrierea se face pe baza prezentării unui dosar conținând un CV și recomandarea Filialei SSMR. Participanții vor fi selectați ca urmare a înscrierii individuale și a următoarelor criterii: activitate la Gazetă (propunători de probleme), rezultate bune în pregătirea elevilor (elevi cu premii la concursuri ș olimpiade), autori de manuale și culegeri.
 
Înscrierea se poate face până la data de 15 iulie. Numărul cursanților la seminar este de 30. Seminarul se va desfășura în localitatea Bușteni, toate cheltuielile de masă, cazare și transport vor fi acoperite de către organizatori. Cheltuielile de transport vor fi decontate în limita a 100 lei.

 

Informații suplimentare se pot obține la Societatea de Științe Matematice din România, Str. Academiei, nr. 14, Sector 1, 010014 București, tel. 021 312 40 72, e-mail: mihaela_funzeti@yahoo.com; http://ssmr.ro/activitati/formare/seminar_metodica;

persoana de contact Mihaela Frunzeti – manager proiecte SSMR.

 

Vă așteptăm!

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.