Ştiri


«Toate ştirile

113 copii au pătruns în lumea softurilor educaţionale INTUITEXT!

Data: 12 aprilie 2013  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  1 comentariu

113 de elevi (nivel primar şi clasa pregătitoare) au vizitat în prima săptămână a lunii aprilie compania INTUITEXT, divizia educaţională a grupului SOFTWIN, descoperind cum se realizează produsele educaţionale.

Elevii au pătruns în lumea softurilor educaţionale, pas cu pas.

Experienţa a început cu un tur al companiei, cei mici având şansa să-i cunoască pe toţi cei care contribuie la crearea, vânzarea, comunicarea jocurilor educaţionale: specialişti educaţionali, graficieni, programatori, editori video, specialişti în vânzări, marketing şi content online.

Elevii au desfăşurat 3 activităţi ample: au desenat şi au colorat cu ajutorul plăcii grafice (fiecare copil fiind indrumat de un art director), au realizat activităţi educative, pe computer şi tabletă, specifice vârstei lor şi au avut posibilitatea să recite şi să cânte în studioul de înregistrări.

Întrebaţi la sfârşit ce vor “să se facă” atunci când vor creşte, mulţi dintre cei mici au răspuns în cor: “graficieni”. Doamna profesoară Aurelia Panait a mărturisit chiar că: “prin această vizită elevii au descoperit că realizarea unor jocuri educaţionale nu este o joacă, că un întreg “roi de albinuţe muncesc ca într-un stup” ca să dăruiască copiilor “miere” de calitate, adică un produs finit atractiv, gustat cu plăcere şi interes de către copii, şi care să ajute la buna lor creştere.”

La sfârşitului vizitei, elevii au fost ridicaţi la rang de “super rezolvitor”.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun”!


Echipa Intuitext




Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Comentariu:

  • Aurelia Panait - 11 mai 2013
    Ne-am bucurat ca am fost oaspetii dvs. Copiii au fost extrem de incantati de produsele realizate de Intuitext si acum matematica este mai atractiva, mai usoara.
    Va multumim!
    prof. Aurelia Panait