Ştiri


«Toate ştirile

Din minunata galerie a poveștilor Cu drag, profesorului meu!

Data: 23 ianuarie 2013  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

 

Campania Cu drag, profesorului meu! s-a lansat.

 

Multe povești și mesaje s-au adunat, motiv pentru care vă mulțumim că ați spus “da” campaniei. O inițiativă creată cu mult suflet pentru profesorii de ieri și de astăzi.

Vrem să vă spunem că fiecare mesaj pe care voi ni l-ați trimis a fost citit. Prețuit!

 

 “E model de dăruire până la epuizare, de creativitate și spontaneitate (din povestea dedicată doamnei Monica Stancu)”, “o să-i fiu mereu recunoscătoare pentru educația care mi-a dat-o.”  (doamnei învățătoare Tega Gabriela), “omul, învățătorul care m-a călăuzit în viață și datorită căruia moștenesc și azi dragostea pentru matematică și istorie.” (extras din textul adresat domnului Janică Iliescu) sunt doar câteva din emoționantele povești care au evidențiat profesori model, dar și oameni minunați.

 

Un cadru didactic deosebit aduce multe zâmbete în viața copiilor: “dumneavoastră faceți ca ştiinţele şi întreg universul să coboare la noi în clasă. Fiecare "Bună dimineaţa copii!" aduce o zi specială pentru că sunteţi o doamnă învăţătoare specială” (cuvinte pentru doamna învățătoare Curca Elene Lacrămioara).

 

Timpul poate să nu fie un adversar, ci un real prieten al recunoștinței, mărturie stă povestea dedicată doamnei Vrinceanu Domnica: “Cele 10 generaţii de elevi vă mulţumesc pentru pasiunea cu care v-aţi făcut datoria faţă de toate generaţiile de elevi pe care le-aţi păstorit cu drag şi dăruire.” 

 

Această campanie v-a provocat și…  uneori cuvintele nu au fost destule: “o profesoară pentru care nu există suficiente cuvinte în limba română, spre a-i mulțumi pentru pasiune, devotament și profesionalism. A lăsat în urmă oameni la a căror dezvoltare profesională și personală a contribuit enorm. Deși nu mai este printre noi, continuă să trăiască prin toți cei cărora le-a fost dascăl și i-a învățat cu drag limba și literatura română (poveste din galeria profesoare Maria Dincu (Gherghisan) sau ”îmi e greu să îmi aleg cuvintele pentru a descrie și a mulțumi unui om minunat. Poate că nici nu am astfel de cuvinte în vocabularul meu (text destinat doamnei Mihaela Manolache).

 

Acesta este, însă, doar începutul. Vă invităm să dedicați, în continuare, scurte texte, create în stil propriu, unor profesori extraordinari. Merită!

 

Echipa ViitoriOlimpici.ro

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.