Ştiri


«Toate ştirile

Alătură-te campaniei „Cu drag, profesorului meu!”

Data: 8 ianuarie 2013  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

 

Viitorule Olimpic, ne-am gândit la tine! Ai oportunitatea să contribui prin gestul tău la reafirmarea pasiunii pentru educația de calitate și la recunoașterea cadrelor didactice valoroase!

Cu bucurie, îți spunem că INTUITEXT, divizia educațională Softwin, prin www.didactic.ro, a lansat campania „Cu drag, profesorului meu!”, campanie care își dorește să repună în lumina reflectoarelor cadrele didactice care merită din suflet un mare „Mulțumesc”.

E felul nostru de a prețui PROFESORII de IERI și DE ASTĂZI. Ei ne-au învățat, ne-au fost alături. Ne-au format. Ne dorim ca profesorii valoroși să fie respectați, admirați.

Suntem siguri că și tu ai întâlnit cel puțin un profesor minunat până acum, în drumul spre atingerea performanței. Ți-a fost alături, te-a învățat tainele materiei, te-a încurajat să obții rezultate frumoase și chiar ți-a deschis noi drumuri.

 

Povestește-ne despre profesorul tău extraordinar dând click aici:  http://www.didactic.ro/cu-drag-profesorului-meu.

 

În plus, alătură-te efortului nostru și trimite acest articol și altor colegi; profesorul tău va fi încântat să afle că nu ești singurul care îl apreciază.

Ajută-ne să realizăm o minunată Galerie a Profesorilor! Rolul tău este chiar important.

 

 

Echipa ViitoriOlimpici.ro

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.