Ştiri


«Toate ştirile

15 mai 2012 - data limită pentru etapa 7 și pentru expedierea soluțiilor din Gazeta Matematică

Data: 20 aprilie 2012  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  8 comentarii

Data până la care pot fi expediate plicurile pe adresa redacției Gazetei Matematice (data poștei) și data de încheiere a etapei 7 a concursului este 15 mai 2012.

Prelungirea de două săptămâni față de datele anunțate anterior se datorează cererilor primite de la concurenți și întârzierii lansării etapei 7.

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

8 comentarii:

  • Mihai Horodinca - 14 mai 2012
    Eu intrebam de termene care expira prin ianuarie si februarie nu despre cele care expira in iunie.

    In regulamentul de anul trecut scria ca putem trimite toate rezolvarile din gazetele x-y pina in aprilie, indiferent de termenele de rezolvare din josul paginilor gazetei. Nu mi-am imaginat ca anul acesta schimba regulamentul ...
  • Alin Razvan Petz - 13 mai 2012
    Multumesc, Mihai Horodinca!Pai stii,probabil nu am participat anul trecut la concurs si probabil sunt eu mai greu de cap decat tine,nu sunt asa de logic precum altii!!!
    Ma refeream doar la problemele din G.M. unde termenul de expediere ,de exemplu G.M. nr 3 are termenul scris ,jos pe pag,31 iulie 2012 iar pe site-ul de la Viitori Olimpici ,pana in 15 mai.Oricum ma adresam unuia dintre administratori nu unui coleg dar iti multumesc.
    ,,Anul trecut era o diferenta intre ce termen vrea gazeta si ce termen final (pentru toate numerele gazetei) avea Viitori Olimpici ..." ai scris chiar tu
  • Mihai Horodinca - 8 mai 2012
    Anul trecut, termenul de trimitere a problemelor la V.O a fost prin mai pentru ca atunci se termina concursul. Pentru toate gazetele valabile.

    In schimb la GM, pentru a se putea face clasamentul, fiecare gazeta are termenul ei. Altfel cum sa mai publice rubrica de rezolvitori in gazeta urmatoare?? Ce e greu de inteles?
  • Alin Razvan Petz - 7 mai 2012
    De ce termenul de expediere a problemelor rezolvate in G M e unul si pe Viitori Olimpici e altul?
    Asa nu mai intelegem nimic!!Care este cel valabil?
  • Ruxandra Sandovici - 2 mai 2012
    Pe 30 aprilie, cand am incarcat 2 dintre solutiile problemelor din etapa a 6 a, am incarcat din greseala de doua ori aceeasi solutie. Am remarcat si am reparat eroarea (incarcand pentru problema a 3 a solutia corespunzatoare ei) numai a doua zi, cand am vazut punctajul problemei de algebra, care avea incarcata o solutie de geometrie.
    Care este procedura prin care pot cere recorectarea problemei 3, acum ca s-a si prelungit perioada de depunere a solutiilor pentru aceasta etapa?
    Astept raspunsul dumneavoastra. va multumesc.
  • Marius Spoitu - 1 mai 2012
    Am o intrebare: etapa a 5-a pare ca i s-a prelungit timpul de expediere a raspunsurilor pana pe 15 mai, initial 30.04. Eu am trimis rezolvari incomplete la 2 probleme, as putea trimite din nou pt a-mi clarifica solutiile, in cazul in care pot sa mi le finalizez :) :"> ?
  • Mihai Horodinca - 28 aprilie 2012
    Am o mare intrebare: am crezut ca, asa cum a fost si anul trecut, pot trimite rezolvarile problemelor din gazeta, TOATE, pina la data de 15 mai 2012, indiferent de data limita din Gazeta. Anul trecut asa a fost. Asa ca eu le-am rezolvat dar voiam sa le trimit pe toate in zilele urmatoare. Daca celor din gazeta 10/2011 le-a "expirat" termenul de rezolvare dat in gazeta .. nu i le mai luati in considerare????

    Anul trecut era o diferenta intre ce termen vrea gazeta si ce termen final (pentru toate numerele gazetei) avea Viitori Olimpici ...

    E foarte important sa imi raspundeti. Multumesc.
  • Anamaria Leonescu - 28 aprilie 2012
    cand e tabara?