Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 3 - Proba scrisă din cadrul etapei finale, ediția a XIII-a

Data: 16 august 2022  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Proba scrisă a concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, ediția a XIII-a, va avea loc mâine, 17 august 2022, între orele 10:00 și 13:00. Proba se va desfășura pe site-ul www.viitoriolimpici.ro, în secțiunea Etapa finală. Această etapă va fi activă începând cu ora 10:00. Proba scrisă va fi supravegheată video prin Zoom, link-urile le veți primi prin e-mail.*

 

Vor fi afișate câte trei probleme pentru fiecare clasă în parte. În intervalul 10:00 - 13:00, acestea trebuie rezolvate și soluțiile încărcate pe site. Procedeul este asemănător celui din etapele desfășurate în timpului anului.

 

ATENȚIE! Etapa se închide la ora 13:00. Până atunci soluțiile trebuie să fie încărcate pe site.**

 

În momentul în care soluțiile vor fi corectate, aveți posibilitatea de a contesta nota. Clasamentul va fi  actualizat în timp real și îl puteți vizualiza în secțiunea Clasament/Etapa finală.

 

*Dacă la accesarea link-ului pentru supraveghere primiți mesajul „link-ul este invalid”, încercați să intrați în întâlnire folosind meeting ID și passcode. Copiați-le cu copy-paste pentru a vă asigura că nu introduceți coduri greșite.


 **Dacă întâmpinați probleme, va rugăm să ne contactați pe adresa suport@viitoriolimpici.ro.

 

Mult succes!

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.