Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 4: Dacă este joi, este proba orală la matematică

Data: 22 august 2019  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Cunoscătorii știu de ce. Este deja cunoscut faptul că ziua a patra vine cu emoțiile prezentării orale în ceea ce privește soluțiile matematice. Deși mulți elevi au avut emoții, putem spune că am regăsit spiritul de campion și în rândul celor prezenți la această ediție.

Domnul Radu Gologan, Președinte SSMR: Matematica merită să fie iubită de elevi. Și mai mult decât atât, înțeleasă în contextul vieții de zi cu zi. Avem nevoie de matematicieni de valoare care să influențeze în mod pozitiv proiectele viitoare ale lumii. Acum totul depinde de matematică. De la starea vremii care influențează comerțul internațional până la valorile de la bursă. Prin aceasta tabără-concurs vrem să aducem matematica mai aproape de elevi.

 

Am construit și astăzi amintiri minunate atât la Atelierul de desen cu domnul profesor Cioacă, la atelierele de artă cu Julieta Eftimie, la campionatele sportive.

Ne-am readunat cu drag, în jurul focului de tabără și am privit cu ceva emoție la ziua de mâine când va fi festivitatea de premiere.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.