Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

În atenția participanților la a X-a ediție a taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro și a părinților

Data: 6 august 2019  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  1 comentariu

Tabăra Concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro se va desfășura la Câmpulung Muscel, județul Argeș, în perioada 19 - 24 august 2019. Tabăra începe luni cu festivitatea de deschidere și masa de seară și se încheie sâmbătă, după masa de prânz.

Primirea participanților se face la Colegiul Național Dinicu Golescu, între orele 14:00 - 18:00. La primire, copiii vor primi tricourile, ecusoanele, indicațiile privind profesorul însoțitor și spațiile de cazare. Vă rugăm să încercați să respectați programul.

Cazarea copiilor și a profesorilor însoțitori este asigurată în cadrul căminelor de la Colegiile Naționale Dinicu Golescu pentru clasele VII-XII și Carol I pentru clasele IV-VI din Câmpulung Muscel, județul Argeș. Căminele au camere de 4-6 paturi și toalete comune pe fiecare etaj. La căminul Colegiului Național Dinicu Golescu apa caldă va fi cu program, care va fi afișat la intrare.

 Adresele unităților de cazare sunt:

 
La sosire vor fi afișate detalii despre activitățile de relaxare și concursurile din perioada taberei și se vor putea face înscrieri pentru activitățile din ziua următoare.
 
Masa va fi asigurată în regim de catering, produsele fiind livrate la cele două centre de cazare: Colegiul Național Dinicu Golescu și Colegiul Național Pedagogic Carol I, de Restaurantul Ciobănașu din Câmpulung. Restaurantul Ciobănașu va stabili meniul împreună cu un specialist nutriționist.
 
Vă rugăm, în cazul în care aveți nevoie de o alimentație specială, să ne trimiteți un email detaliat pe adresa suport@viitoriolimpici.ro, pentru a putea comunica în timp util furnizorului.
Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Comentariu:

  • Andrei Stirbu - 8 august 2019
    Buna ziua. Noi, parintii ajungem luni dimineata cu Andrei la Campulung si trebuie sa ne intoarcem in aceeasi zi la Baia Mare. Pot fi primiti participantii putin mai repede, pe la ora 11? Multumesc