Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Sâmbătă – A șasea și ultima zi a Taberei – Rămas-bun, Câmpulung!

Data: 19 august 2017  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  1 comentariu

Iată că a sosit și ultima zi a taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpiici.ro – probabil cel mai așteptat eveniment pentru elevii pasionați de matematică.

Ediția de anul acesta, la care a participat un număr record de elevi și profesori, a avut numeroase surprize, de care micii matematicieni s-au bucurat în mod deosebit.

Astfel, copiii au participat la lecții de pregătire susținute de profesori, lecții de pregătire de tip OIM (Olimpiada Internațională de Matematică), au învățat lucruri noi în cadrul atelierelor LaTeX sau în cadrul workshop-urilor de programare și GO.

Totodată, elevii au descoperit fascinanta legătură dintre muzică și matematică, și-au cultivat latura artistică participând la ateliere de artă, desen sau dezvoltare personală și și-au demonstrat abilitățile sportive în cadrul concursurilor de fotbal, baschet sau tenis de masă.

Focul de tabără din cea de a treia zi a fost un moment spectaculos, de care s-au bucurat în egală măsură elevi, profesori, organizatori.

După toate lecțiile de pregătire și workshop-urile prezentate de profesori emeriți, elevii au susținut probele scrisă și orală din cadrul concursului și au participat emoționați la Festivitatea de premiere.

Astăzi e ultima zi a taberei și momentul în care fiecare își ia rămas-bun de la prietenii buni pe care i-a descoperit cu această ocazie.

Rămas-bun, Câmpulung, ne revedem la ediția din 2018!

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Comentariu:

  • Adrian Turcu - 21 august 2017
    Buna ziua,
    Unde putem vedea rezultatele finale? Multumesc!