Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

A cincia zi a Taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, 2014

Data: 23 august 2014  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Tabăra se apropie cu pași repezi de final. Ne rămân vii însă momentele petrecute în cadrul lecțiilor de pregătire, atelierelor de IT, workshop-urilor de dezvoltare personală, concursului de fotografie și nu în ultimul rând în cadrul probelor de matematică. Poate unii dintre voi v-ați făcut prieteni noi, iar alții ați continuat amicițiile din celelalte editii, însă cu siguranță toți cunoașteți mai multe despre matematică astăzi decât acum câteva zile.

Ziua a cincea a început cu o nouă serie de lecţii de pregătire, iar după-masă au avut loc două conferințe susținute de Intel și de către Alexandru Negrescu.

Bineînțeles momentul aşteptat de toată lumea a fost Festivitatea de Premiere care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor C. D. Aricescu. Vă felicităm pe toți pentru participare și pentru întreaga experiență avută în cadrul taberei! Suntem siguri că așa ambițioși cum vă cunoaștem o să vă depășiți rezultatele și o să fiți din ce în ce mai buni. Mulțumim și domnilor profesori atât de dedicați matematicii și taberei de la Câmpulung.

Seara s-a încheiat în aplauze, dând ștacheta ediției cu numărul 6.

Vă aşteptăm cu drag la înscrierile din octombrie, pentru ediţia următoare când vă vom pregăti noi provocări matematice.

medalii aur

medalii argint

medalii bronz

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.