Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ziua 1 - Tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici - Ediția a treia

Data: 29 august 2012  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Bine aţi venit la ediţia a treia a Taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro!

Ziua de 20 august 2012 a marcat începutul unei noi ediţii a Taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro

De la ora 10:00 au apărut primii copii şi profesori însoţitori. Până spre seară ajunseseră aproape toţi participanţii (anul acesta în tabără au fost 185 de elevi, 13 invitaţi speciali şi 37 de profesori).

Chiar dacă pentru ei ziua nu a fost una foarte agitată, pentru membrii echipei noastre emoţiile deja începuseră. În timpul zilei de luni am confirmat traseul pentru concursul de orientare LongoCampo ce urma să se desfăşoare marţi, am pregătit clasele pentru lecţiile pregătitoare şi am făcut planificarea detaliată a următoarelor zile.

Seara ne-am strâns cu mic cu mare în Sala de Festivități a Casei de Cultură a Sindicatelor pentru Festivitatea de Deschidere a celei de-a 3-a ediții a Taberei Gazeta Matematică – ViitoriOlimpici.ro. Ne-am bucurat foarte mult să vedem sala plină, să regăsim fețe cunoscute și dragi nouă, dar și să cunoaștem noi participanți. Am aplaudat entuziasmul pentru matematică și am dat startul unei noi aventuri.

Atenţi şi nerăbdători, participanţii au apreciat discursurile domnilor Gologan şi Cicu pentru ca apoi să se retragă în camere şi să se pregătească de probele şi activităţile aduse de următoarele zile.

Şi iată cum am pornit într-o nouă aventură! Alături de oameni minunaţi.

Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro 2012, ziua 1, poza 2Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro 2012, ziua 1, poza 3

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.