Ştiri


«Toate ştirile

Concursul de Matematică Aplicată ”Math Experience”, Ediția a VIII-a, 2017

Data: 6 iunie 2017  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro  |  7 comentarii

afis Math ExperienceÎn perioada 7 - 12 iunie 2017 se va desfășura editia a VIII-a  a Proiectului Regional cu participare internațională "Math Experience", la Liceul Teoretic "Școala Europeană București", situat pe B-dul Expoziției, nr. 24D, sector 1, București.

Deschiderea festivă va avea loc miercuri, 7 iunie 2017, ora 9:00 AM, debutând cu lucrările stimaților profesori in cadrul Simpozionului  de Matematica Aplicată Math Experience, desfășurat in parteneriat cu Liceul Teoretic ”Școala Europeană București” si Casa Corpului Didactic București.

In zilele 8, 9, respectiv 12 iunie 2017 vor fi dedicate Concursului de Matematica Aplicată ”Math Experience”, proiect aprobat de Ministerul Educației Naționale in CAER, Domeniul Stiintific, Pozitia 1310.

Inițiator si coordonator de proiect,

Prof. Gabriela Lupu

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

7 comentarii:

  • Ana Ceban - 10 iunie 2017
    Participăm la Math Experience pentru prima oară, a fost o adevarata provocare atât pentru mine cât și pentru elelvi. Mulțumesc doamnei Cornelia Melcu pentru invitație . Felicitari organizatorilor!
  • Ghiulnar Bechir - 9 iunie 2017
    Elevii Liceului Teoretic CALLATIS din Mangalia: Sandru Maria, Dobre Raluca, Stilpeanu Alexandra, Stefan Irina, de la clasa a X - a A coordonati de profesor de matematica si director adjunct Ghiulnar BECHIR, Sandulache si Closca de la clasa a VII-a coordonati de doamna profesoara de fizică Tohaneanu-Iatan Janina, au participat cu lucrări și au urmarit cu interes toate lucrările prezentate- in special lucrarile elevilor de la Chisinau si Brasov. Felicitari doamnei profesoare Gabriela Lupu pentru organizare! MATEMATICA ESTE PESTE TOT!
  • argentina nistor - 9 iunie 2017
    Math Experience reprezinta o oportunitate de a afla si a impartasi,in acelasi timp,exemple de bune practici,ce au legatura cu realitatea matematica.Felicitari organizatorilor!Multumim,Cornelia Melcu!
  • Cornelia Melcu - 8 iunie 2017
    Participam la Math Experience de cativa ani buni si, de fiecare data, este o adevarata provocare atat pentru elelvi, cat si pentru profesori, deoarece acest eveniment ne ajuta sa intelegem cum putem lega matematica si toate disciplinele STEM de realitate si sa impartasim experiente interesante si utile.
    prof. Cornelia Melcu, Brasov
  • eli bogo - 7 iunie 2017
    Math Experience reprezinta pentru elevi si profesorii lor un cadru minunat de prezentare si dezbatere a unor "framantari matematice", curajul de a initia discutii cu elevi din alte colturi ale lumii sub atenta indrumare a doamnei Gabriela Lupu, un minunat prieten al matematicii si al elevilor.
  • mihaela berindeanu - 7 iunie 2017
    Un regal al matematicii cu care ne -a obișnuit Gabriela Lupu ,un maraton de profesionalism ,exigență ,rigoare științifică,lucrări crosscuriculare ,o ambianță caldă și prietenească ......
    Pe scurt MATH-EXPERIENCE
  • Ghiulnar Bechir - 7 iunie 2017
    Felicitari!