Ştiri


«Toate ştirile

Soluții pentru o vacanță liniștită

Data: 5 septembrie 2016  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Dacă în timpul anului școlar copiii se pot simți copleșiți de programul încărcat pe care îl au în fiecare zi, în vacanță sunt liberi să-și creeze propriul „plan de lucru“. Cum cei mai mulți dintre ei aleg jocurile online, iată de ce www.scoalaintuitext.ro este soluția perfectă de a îmbina distracția cu învățarea. În plus, e singura școală de unde copiii nu vor să ia vacanță!

În timpul școlii, distracțiile online par inofensive pentru părinții care acceptă tehnologia ca parte „din joc“ - mai ales că, după ce își termină temele și antrenamentele sportive, celor mici nu le mai rămâne mult timp pentru împușcat rațe sau prins șoricei cu bucățele găurite de brânză. În vacanță însă, toată agitația se domolește, iar copiii lansează un SOS disperat: M-AM PLICTISIT!!!

În fața ultimatumului, părinții caută febril idei salvatoare, sună prietenii sau cer referințe și recomandări care să-i scoată din impas înainte ca plictiseala copiilor să se cronicizeze. Graba adulților este cu atât mai mare cu cât activitatea preferată a celor mici în timpul liber pare să fie una și aceeași în toate cazurile: jocurile pe tabletă sau telefon.

Totuși, există o variantă de jocuri pe care copiii le joacă în timp ce învață lucruri interesante, îmbinând atât plăcerea lor de a se distra pe tabletă, cât și nevoia părinților de a-i vedea acumulând informații utile: jocurile educaționale. Un astfel de loc în care distracția face casă bună cu învățarea este www.scoalaintuitext.ro, produs educațional în care cei mici vor descoperi jocuri sau filmulețe inedite cu ajutorul unor personaje nostime: Griny, Cromin și Flop.

Citește aici mai multe idei pentru vacanță.

 

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.