Ştiri


«Toate ştirile

Comentarii asupra Olimpiadei Europene de Matematică pentru Fete – EGMO 2015

Data: 20 aprilie 2015  |  Autor: Dan Schwarz  |  7 comentarii

Aceste comentarii asupra Olimpiadei Europene de Matematică pentru Fete – EGMO 2015 reflectă, ca de obicei, opinia personală a autorului. Ele sunt adăugate la o prezentare selectivă a probelor de concurs.

Comentarii asupra Olimpiadei Europene de Matematică pentru Fete – EGMO 2015

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

7 comentarii:

  • Calin Ion - 10 mai 2015
    Vreau in primul rand sa fac o corectie: Domnul Dan Schwarz nu se identifica cu apelativul "profesor", prefera functia de COUNSELOR...
  • diana trailescu - 3 mai 2015
    Mitica , ai legatura !
    S-a produs o eroare in casca .
  • Daca nu era vorba despre site-ul ssmrmh.ro imi cer scuze. Eu citesc cu mare atentie articolele domnului profesor deoarece chiar sunt constructive. Tocmai de aceea am sesizat ca ne-a mai atacat intr-un articol mai vechi si am considerat ca ar fi bine sa stie mai multe persoane ca profesorii de matematica din mehedinti nu sunt oglinditi de o singura persoana care nu scapa nicio ocazie sa apara pe sticla sau prin diferite articole si sa-si asume nenumarate merite. Persoana respectiva e singura care are timp de asa ceva. Restul, suntem ocupati cu treburi serioase, asa cum le sta bine celor care iubesc cu adevarat matematica. Deci, inca o data imi cer scuze pentru neintelegerea aparuta si vreau sa-l asigur pe domnul profesor de aprecierea mea. Tocmai pentru ca imi pasa am reactionat.
  • Tarkan Yagmuroglu - 3 mai 2015
    Stimată doamnă, este vorba de o confuzie creată de abreviere. Site-ul RMM la care face referire Dan Schwarz este site-ul concursului Romanian Masters of Mathematics, nicidecum site-ul dumneavoastră. Iar cu Mehedinți nu are nimic ca județ, ci cu anumite persoane care, din nefericire, își au locul de baștină de acolo. :)
  • Bebe PANAIT - 1 mai 2015
    Domnule autor-comentator am două întrebări:
    1-În virtutea cărei prerogative divine catalogați problema domnului profesor Dorin Andrica drept "proastă"?
    2-Care este motivul "personal" ,dupa cum dvs înșivă spuneți, pentru care atacați in permanență munca profesorilor din Mehedinți?
    Îmi exprim speranța că veti raspunde la aceste întrebari și rog colectivul "Intuitext" să analizeze mai bine dacă aceste postari ale domnului autor-comentator fac sau nu un serviciu învățământului românesc.
  • diana trailescu - 30 aprilie 2015
    Lasa draga Emilia , ca ne-om gasi si noi locul pe udeva .
    Cu drag , Ilie Dobre .
    Mitica , ai legatura !
  • Emilia Stefania Raducan - 30 aprilie 2015
    In primul rand, FELICITARI! Felicitari tuturor acelora care au muncit pentru acest rezultat.
    In al doilea rand, imi cer mii de scuze ca trebuie sa raspund aici, dar nu stiu unde ar trebui sa scriu... Vreau de fapt, sa-i raspund d-lui prof. Dan Schwarz, care, desi nu ma cunoaste ma ataca indirect a doua oara. Nu inteleg de ce trebuie sa taiati aripile cuiva care incearca sa se ridice, desi dumneavoastra nu aveti niciun drept asupra acelui lucru. Site-ul RMM la care va referiti, www.ssmrmh.ro, este un site pe care il lansez personal sub indrumarea altor doi colegi care muncesc enorm pentru a-l putea aduce la o forma care sa poata concura cu multe alte site-uri de specialitate. Deci, nu cred ca are sens sa aloc prea mult timp unei note de subsol, dar RETINETI: sunteti PROFESOR!!!!!!! si de aceea va rog sa incercati sa formati, nu sa criticati tot timpul. E mai benefic (pentru ceea ce ramane in urma noastra)....