Ştiri


«Toate ştirile

O iarnă plină de culoare şi distracţie cu imprimantele HP

Data: 15 decembrie 2014

Imagine HP

Cadourile şi joaca în zapadă sunt o parte importantă din magia sărbătorilor de Crăciun. Cea mai mare bucurie a celor mici în perioada sărbătorilor este împodobirea bradului, venirea lui Moş Crăciun, jocurile amuzante şi creative pe care le pot desfăsura pe perioada vacanţei şi nu în ultimul rând, distracţia de la săniuş.

Încă de la începutul lunii, micii ştrengari se pregătesc conştiincios de serbarea de iarnă destinată în special părinţilor. La şcoală, micii şcolărei învată colinde, poezii, confecţionează planşe şi ornamente pentru împodobirea clasei. În zilele frumoase ale lunii, mulţi dintre ei vor ieşi la plimbare împreuă cu părinţii, la săniuş sau pentru a face oameni de zăpadă.

În luna cadourilor, părinţii ar face orice pentru a-şi vedea piticii fericiţi, iar atunci cand le zăresc zâmbetele de bucurie pe chipuri, îşi doresc cu ardoare ca acele clipe să fie veşnice. Părinţii sunt întotdeauna cei care imortalizează momentele din copilărie ale celor mici, pentru ca atunci când vor creşte să-şi amintească cu drag de cea mai frumoasă perioadă a vieţii, copilăria.

Cu toate că în perioada sărbătorilor cheltuielile depăşesc  socotelile părinţilor, există soluţii pentru ca aceştia să economisească, astfel încat Moşul să vină cu sacul plin de jucării şi anul acesta.

O soluţie avantajoasă de care ar putea sa profite părinţii ar fi achiziţionarea uneia dintre imprimantele HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage oferă o imprimare a planşelor şi fotografiilor la costuri mai mici cu aceeaşi garanţie şi calitate HP. Astfel, părinţii şi scolăreii îşi pot permite să imprime de doua ori mai multe pagini la acelaşi preţ. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de funcţia wireless şi imprimarea direct de pe smartphone sau laptop, care permite părinţilor să-şi imprime pozele facute afară, surprinzându-i pe ştrengari în zapadă, fară a mai fi nevoie să le developeze.

În schimb, părinţii ai căror copii sunt creativi şi adoră să decupeze şi să creeze planşe, pot profita în această iarnă de un model cu totul şi cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul căreia piticii pot completa o mulţime de puzzle-uri pe suport de hârtie şi se pot  juca, fără ca cei mari să-şi mai facă griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, părinţii care doresc să beneficieze de toate avantajele unei imprimante profesionale, pot alege modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tipărire, scanare şi copiere uşoare, în timp ce oferă o imprimare de înaltă calitate, nemaiavând nevoie de o cameră digitală pentru developarea fotografiilor.

Şi pentru ca părinţii să stea liniştiţi mult timp de acum încolo, cartuşele de cerneală pot fi achiziţionate la preţuri de sărbatoare, nu doar în această perioada, ci pe tot parcursul anului viitor.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.