Ştiri


«Toate ştirile

Iarna aceasta, HP întampină copiii şi părinţii cu surprize colorate

Data: 15 decembrie 2014

Imagine HP

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu paşi grăbiţi şi nu ştii încă ce surpriză să le faci celor dragi, în special copiilor? În această luna tu şi prichindelul tău vă puteţi bucura de momente pline de creativitate şi amuzament şi mai ales de poznele pe care le face ştrengarul la săniuş.

Deoarece luna cadourilor este o perioadă relaxantă pentru cei mici, în care aceştia se pregătesc de vacanţă şi se bucură de primii fulgi de nea, HP s-a gândit să-i ajute pe părinţi să economisească bani, pentru ca Moşul să vină cu sacul plin de jucării şi anul acesta.

Venirea Moşului în această iarnă nu va mai fi atât de costisitoare dacă părinţii vor face alegerile potrivite. În pragul sărbătorilor de iarnă, aceştia au posibilitatea să cheltuie mai puţin şi să se bucure mai mult de clipele împreună cu cei mici.

Prin urmare, părinţii pot găsi soluţii avantajoase care să le ofere ocazia de a imprima momentele pline de magie ale sărbătorilor şi de a-i lasă pe cei mici să-şi dezvolte creativitatea pentru serbările care vor veni. HP vine în ajutorul tuturor părinţilor cu imprimantele HP Print Advantage.

Nouă şi inteligentă gama HP Deskjet Ink Advantage oferă o imprimare a planşelor şi fotografiilor la costuri mai mici cu aceeaşi garanţie şi calitate HP. Astfel, părinţii şi şcolăreii îşi pot permite să imprime de doua ori mai multe pagini la acelaşi preţ. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de funcţia wireless şi imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.

În schimb, dacă ai acasă un copil creativ căruia îi place să decupeze şi să creeze planşe, poţi profita în această iarnă de un model cu totul şi cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul căreia copilul tău poate completa o mulţime de puzzle-uri pe suport de hârtie şi se poate juca, fără ca tu să-ţi mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, poţi beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegând modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tipărire, scanare şi copiere uşoare, în timp ce oferă o imprimare de înaltă calitate, nemaiavând nevoie de o cameră digitală pentru developarea fotografiilor.

Şi pentru că părinţii să stea liniştiţi mult timp de acum încolo, cartuşele de cerneală pot fi achiziţionate la preţuri de sărbătoare, nu doar în această perioadă, ci pe tot parcursul anului care vine.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.