Ştiri


«Toate ştirile

Etapele 1 și 2

Data: 31 decembrie 2012  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici  |  5 comentarii

Sfârșitul de an a adus inspirație concurenților ViitoriOlimpici.ro!

La cererea voastră, etapele 1 și 2 vor fi prelungite până joi, 31 ianuarie 2013. Grăbiți-vă!

Mult succes!

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

5 comentarii:

  • Mihai Horodinca - 3 ianuarie 2013
    Nu e corect sa prelungiti etapele, mai ales ca termenul fiecarei etape e atit de luuuuuuuuuung. Cine are de iubit matematica face problemele la timp si le incarca pe pagina. Si daca tot treceti din cind in cind pe pagina aceasta, raspundeti multelor intrebari ale elevilor de pe forum ca, dupa parerea mea, se cam satura sa scrie mereu si mereu aceleasi lucruri fara ca (aproape) nimeni sa ii bage in seama.

    Sa nu ma intelegeti gresit: efortul dv e FOARTE FRUMOS si va respect munca. Dar daca elevii trebuie care se inhama la concurs respecta niste reguli, respectati si dv propriile reguli si mai ales pe micii competitori. Pentru ca aici ii invatam si matematica si cu sa respecte reguli.

    Cu respect,
    Bogdan Horodinca
  • Mihai Horodinca - 3 ianuarie 2013
    Sunt tatal lui Mihai Horodinca: anul trecut nu am citit cum trebuie regulamentul si nu am remarcat modificarea cum ca problemele din gazeta se trimit conform termenelor din gazeta. Anul precedent (editia 2) se putusera trimite problemele din toate gazetele pina prin aprilie(parca). Asa ca anul trecut (editia 3), fara sa observam modificarea de regulament, am trimis problemele din TOATE gazetele in ultima zi posibila. Si nu ni s-au luat in considerare problemele din gazetele cu termen expirat (ca sa zic asa). Cu acelea Mihai ar fi fost pe primele locuri, cu sanse la locul 1. Noua nu ni s-au facut concesii si NICI NU LE-AM CERUT. Am crezut ca greseala noastra trebuie sa ne invete ceva pt viitor.
  • Stefana Maria Craciun - 2 ianuarie 2013
    In vara cand ati chemat parintii la discutii,a fost criticata aceasta modalitate de abordare a concursului.Dupa incheierea unei etape(mai multe) se publica solutiile oficiale ,sunt analizate de participanti si se fac eventual, contestatii.Este o greseala sa prelungesti termenul ,in ultima clipa, este o concesie care compromite concursul.Trebuie sa-i invatam pe toti de mici , sa respecte regulile jocului,altfel nu vom putea construi nimic trainic,facand concesii, sperand... sau cerand sa ni se faca concesii.Va cerem sa reveniti asupra decizie luate :parintii Stefanei
  • Stefana Maria Craciun - 2 ianuarie 2013
    Nu este corect sa prelungiti termenul pt .etapele 1si2.Sunt dezavantajati concurentii care au trimis problemele in termen ,dar nu au obtinut punctajul maxim la anumite probleme.Acum ar trebui ca si acestia sa aiba dreptul sa retrimita solutii la problemele unde nu au obtinut punctajul maxim.Sunt dezamagita pentru ca ii favorizati pe cei care nu vor sau nu pot sa respecte un termen anuntat cu mult inainte. La concursurile la care am participat intotdeauna s-a respectat timpul de lucru anuntat,nu s-au acordat prelungiri dupa inceperea concursului. Stefana
  • Ioana Munteanu - 1 ianuarie 2013
    Sunt un partinte al unui concurent.
    Dupa cum se spunea pe forumul site-ului, “micii români nu se dezmint, lasă totul pe ultima clipă”.
    Dupa cum observ, “marii romani” nu se lasa mai prejos si le dau un exemplu demn de urmat:
    - Nu respecta termenele;
    - Schimba regulile dupa ce jocul s-a terminat;
    - Favorizeaza “intarziatii”, acestia putand citi si comentariile profesorilor.
    Concursul acesta incepe sa se asemene din ce in ce mai mult cu societatea romaneasca.
    Multumesc!
    Octav Munteanu