Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro


«Articolele din Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Detalii despre cazarea și masa participanților în tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro

Data: 4 august 2016  |  Autor: Echipa ViitoriOlimpici.ro

Cazarea copiilor și a profesorilor însoțitori este asigurată în cadrul căminelor de la Colegiile Naționale Dinicu Golescu pentru clasele VII-XII și Carol I pentru clasele IV-VI din Câmpulung Muscel, județul Argeș.

 Adresele unităților de cazare sunt:

Primirea participanților se va face în cursul zilei de luni, 15 august la Colegiul Național Dinicu Golescu, între orele 14:00 - 19:00, de către organizatori.
 
La sosire vor fi afișate detalii despre activitățile de relaxare și concursurile din perioada taberei și se vor putea face înscrieri pentru activitățile din ziua următoare.
 
Masa va fi asigurată în regim de catering, produsele fiind livrate la cele două centre de cazare: Colegiul Național Dinicu Golescu și Colegiul Național Pedagogic Carol I, de Restaurantul Ciobănașu din Câmpulung. Restaurantul Ciobănașu va stabili meniul împreună cu un specialist nutriționist.
 
Vă rugăm, în cazul în care aveți nevoie de o alimentație specială, să ne trimiteți un email detaliat pe adresa suport@viitoriolimpici.ro, pentru a putea comunica în timp util furnizorului.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.